Lyssna på musik i din begagnade Iphone

Det är dags att köpa en ny mobiltelefon och du känner dig lite stressad eftersom du vet att det troligtvis blir en dyr affär. Om du inte köper en ny mobiltelefon kanske du tecknar ett alldeles för dyrt abonnemang eftersom det känns billigast för stunden. Här kan du läsa mer om ett riktigt hett tips som garanterat säkrar dig förra årets Iphone-modell för upp till halva retailpriset hos Mresell där du hittar begagnade produkter från Apple till riktigt låga priser.

Spara pengar hos Mresell

Du kan spara upp till 70 % jämfört med kostnaden för en helt ny produkt från Apple. Hos Mresell hittar du bland annat Iphone, Mac och andra enheter från Apple till förmånliga priser. Öppet köp och bytesrätt är frivilligt från säljarens sida när det gäller köp i second hand-butik. Mresell erbjuder dock hela 12 månaders garanti och 14 dagars fria returer på samtliga köp. Det finns med andra ord bara fördelar med att köpa din nya Iphone hos Mresell. Så länge du ser till att handla av ett företag och inte en privatperson gäller också konsumentköplagen även vid köp på andrahandsmarknaden.

Apple Music

Du kan alltså andas ut och fortsätta använda din nya Iphone för att lyssna på Apple Music och koppla av till de mest populära låtarna just nu. För att få med dig alla appar från din nuvarande Iphone till din nya Iphone ser du till att båda enheterna är påslagna. Genom att använda ditt Apple-ID kan du sedan ställa in din nya enhet och via bluetooth föra över kontaktlistor, appar och nedladdad musik till din nya telefon.

Apple Music är en mycket uppskattad och populär app som på många sätt liknar Spotify. Som betalande medlem får du naturligtvis tillgång till hela tjänsten där du kan strömma musik när du vill samt lägga till önskade låtar till ditt eget musikbibliotek. Du kan dessutom komma åt Apple Music från andra enheter som till exempel Mac och Ipad. Du kommer enkelt åt dina spellistor som är smidigt organiserade efter musikkategori, låtar, album och artister. Du kan fortsätta lyssna på musik i din nygamla Iphone samtidigt som du känner dig nöjd med att ha sparat pengar på en nyare modell i begagnat skick. Produkten har genomgått service för att vara i toppskick. Passa på att sälja din gamla Iphone på samma gång hos Mresell och tjäna en extra slant på köpet.