Post Malone

Att internet styr världen idag är det nog få som betvivlar och i fallet med den amerikanske rapparen Post Malone så är detta ett lysande exempel. En ung, begåvad kille som med en stor skaparglädje släppte en egen låt på YouTube år 2015 och blev snart en världsstjärna utan like! Malone själv hade nog knappast kunnat gissa att hans låt ”White Iverson” skulle ses över en miljon gånger på en kort månad!

Samtidigt är Malone ständigt under attack från musikvärldens ”vetare” som anser att han inte förtjänar dessa framgångar och att han inte har någon talang. Själv har han tagit detta med jämnmod men haft sina explosioner då pressen gått för långt. Den bästa hämnden kom dock år 2017 då han släppte en ny låt och video vid namn Rockstar, som inte bara blev en jättesuccé utan som dessutom kommer ifrån hans debutalbum som redan tippats bli en kultklassiker.

Malone är stor musikälskare och även om han själv kallar sig för rappare så är han också en begåvad sångare och gitarrist. Han hämtar inspiration från många olika musikstilar och till utseendet påminner han mer om en hårdrockstjärna än en R&B – eller hiphop artist. Kritikerna till trots ser det ut som han har kommit för att stanna!